İçeriğe geç
2Kat Haber
Son dakika
Bakan Çiftçi'den İstanbul açıklaması: 8 bin personelle sahadayız İHA

Bakan Çiftçi'den İstanbul açıklaması: 8 bin personelle sahadayız

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İstanbul'daki sağanak yağışın ardından yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "İstanbul’da etkili olan kuvvetli sağanak yağışın yol açtığı olumsuzluklara karşı tüm ekiplerimizle sahadayız. 8 bin personel ve 2 bin araç ve iş makinesiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Bakan Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da etkili olan kuvvetli sağanak yağışın yol açtığı olumsuzluklara karşı tüm ekiplerimizle sahadayız. AFAD’ımızın koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşlarımız ile belediyelerimizin iş birliğinde 8 bin personel ve 2 bin araç ve iş makinesiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Önceliğimiz vatandaşlarımızın can güvenliği. Gelen her ihbarı titizlikle değerlendiriyor, ihtiyaç duyulan her noktaya müdahale ediyoruz. Yağışlardan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz tüm imkanlarıyla milletimizin yanında" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar yükleniyor…

İletişim Başkanı Duran’dan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı‘na ilişkin açıklama
Sıradaki haber

İletişim Başkanı Duran'dan Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı açıklaması

İlginizi çekebilir

E-bülten

Günün Konya özeti
her sabah e-postanızda.

Öne çıkan haberler, nöbetçi eczaneler ve hava durumu tek e-postada. İstediğiniz an tek tıkla ayrılın.

İlçeler

2Kat Haber